ACTIVITATS

de tardor, primavera i estiu

LES NOSTRES ACTIVITATS DE TARDOR, PRIMAVERA I ESTIU

PATINET ESTIRAT PER GOSSOS

Vols provar el “dog-scooter”? 

Fes una excursió pujat en un patí de muntanya tirat per un gos de trineu. Experimenta les sensacions del mushing i aprèn les ordres bàsiques de conducció d’un trineu. 

Activitat dissenyada per a parelles, famílies, grups i empreses. Només disponible per a majors de 14 anys. 

Durada aproximada: 60 min 

Tarifa per persona: 35 € (consultar tarifes per a grups). 

El preu inclou assegurança d’accidents i de RC. 

CIRCUIT EN TRINEU DE RODES 

No hi ha neu, però sí mushing! 

Com podreu imaginar, no només practiquem mushing els pocs mesos que disposem de neu. Així que durant molts mesos gaudim amb els nostres gossos sobre terra. 

El circuit en trineu de rodes és una activitat que et permet connectar amb els gossos d’una manera molt especial, et sents més a prop d’ells al veure’ls treballar i la velocitat està molt present. 

Per a practicar aquesta activitat disposem d’un vehicle tipus kart fabricat específicament per a aquesta fi. La capacitat és de 4 persones, que poden viatjar assegudes còmodament. El musher es col·loca darrere del conjunt tal i com succeeix amb el trineu de neu. 

Durada aproximada: 50 min + 40 min 

Tarifa per persona:

40€ menors de 8 anys

50€ majors de 8 anys

El preu inclou assegurança d’accidents i de RC. 

CANI-RANDO

Un gos de trineu, tu i la muntanya. 

Del francès cani-randonnée, aquesta activitat es pot considerar l’expressió més minimalista del mushing. Buscarem el gos que millor s’adapti a tu i us equiparem per a una excursió en la que el teu binomi de 4 potes anirà davant teu estirant de tu. Sembla fàcil? Doncs vine i sorprèn-te amb la capacitat d’arrossegament d’aquesta raça tan atàvica. 

Durada aproximada: de 1h a 4h. 

Tarifa per persona/hora: 

20 € majors de 10 anys.

10 € entre 6 i 10 anys.

Consultar tarifes per a grups.

Les persones menors d’edat han d’entrar acompanyats per un adult. Els menors de 10 anys no poden estar lligats al gos de forma individual i ho han de fer conjuntament amb una altra persona. 

El preu inclou assegurança d’accidents i de RC. 

VISITA EL KENNEL

Entra i juga amb ells! 

Podràs entrar a les instal·lacions i interactuar amb ells mentre tens un primer contacte amb l’esport del trineu amb gossos. Toca’ls, acaricia’ls o raspalla l’impressionant pelatge que els permet aguantar temperatures extremadament fredes. 

També els podràs donar un premi al final de la visita i t’hi podràs fer tantes fotografies com vulguis! 

Activitat dissenyada per a famílies, grups i col·lectius. 

Durada aproximada: 50 min 

Tarifa per persona: 8€ (consultar tarifes per a grups) .

Les persones menors de 10 anys han d’entrar acompanyats per un adult.

Els menors de 2 anys tenen entrada gratuïta. 

BATEIG DE MUSHING 

Una mica de mushing?

Vols passar una estona envoltat de gossos nòrdics i pujar en un trineu de rodes?

El bateig de mushing comença amb l’activitat de “Visita el kennel” on podràs entrar a les instal.lacions per conèixer i  interactuar amb els gossos. 

Posteriorment pujareu en un trineu de rodes per un recorregut de 3km.

És una experiència emocionant i amena per tenir un bon record i moltes fotografies del moment.

El recorregut amb el trineu és de curta durada. Si busqueu una experiència més intensa us recomanem que contracteu un circuit.

Durada aproximada:

50 min de Visita + 20 min aprox.  de circuit.

Tarifa per persona:

30€ majors de 10 anys

20€ menors de 10 anys

5€ menors de 2 anys

El preu inclou assegurança d’accidents i de RC. 

EXPOSICIONS

Volem difondre, educar i conscienciar. 

El nostre esport és molt singular i els nostres gossos són adorables. Per aquest motiu moltes famílies i menors s’apropen per a conèixer-nos. Sabem que és difícil resistir-se a aquests peluts, nosaltres no podem, i per aquest motiu és important cuidar-los com es mereixen. 

Si gestiones un centre educatiu, un espai comercial o ets responsable d’esdeveniments i vols que us visitem, posa’t en contacte amb nosaltres.

CURSOS

Vols formar-te? 

Sempre t’han cridat l’atenció els trineus de gossos i vols anar a més? Ets propietari d’un gos nòrdic i vols ajudar-lo a connectar amb els seus orígens? Creus que el mushing és un esport inassolible per a tu i que només ho pot practicar gent que viu al Pol Nord o en entorns molt freds? 

Doncs practicar el mushing i evolucionar dins d’aquest esport tan singular és possible, i més a prop del que creus. 

Realitzem cursos intensius a mida tant per a gent que ja és propietària d’un o diversos gossos com per a aquells que no tenen mascota. 

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem. 

ANTARTICUS 1911 / ATAVIK TUNDRA

Activitats dinàmiques per a centres educatius, empreses i grups. 

Si ets docent i vols organitzar una sortida escolar d’un dia amb els teus alumnes, hem dissenyat dues activitats lúdico-didàctiques que tenen com a base el gos de trineu i el seu context. Gaudiran i aprendran per igual en un entorn natural. 

Si busques una activitat divertida com a incentiu per a la teva organització i reforçar la cohesió grupal, hem adaptat ambdós programes per a que els adults gaudeixin com a nens. Estem convençuts que el teu equip no oblidarà aquest dia. 

Aquests programes requereixen un mínim de persones i la durada no pot ser inferior a 2h. El preu depèn del programa, del nombre d’assistents i de la durada. 

Posa’t en contacte amb nosaltres i consulta les nostres tarifes. 

APADRINA UN GOS

M’encanta el Husky siberià, m’agradaria tenir-ne un, però sóc una persona responsable i sé que no podré cobrir les seves necessitats… 

Si busques una opció per estar prop d’aquests animals, que no et comprometi més enllà de les teves possibilitats, però que et permeti gaudir de la seva companyia, apadrinar un dels nostres peluts pot ser la teva alternativa. 

Apadrinar un gos de CAU DE LLOPS et permetrà iniciar-te en el múixing d’una forma diferent, potenciant el vincle amb l’animal en primer lloc. Podràs sortir amb ell/a a fer cani-rando o iniciar-te en l’esport amb un patinet de muntanya que tu conduiràs i que ell/a estirarà.

Els horaris per a aquestes activitats són a convenir amb el monitor.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem.