Apadrina Caudellops.com
ACTIVITATS
durant tot l'any

LES NOSTRES ACTIVITATS DURANT TOT L’ANY

Descubre los perros caullops.com
VISITA EL KENNEL
Tarifa: 8€/persona

VISITA EL KENNEL

Entra i juga amb ells!

Podràs entrar a les instal·lacions i interactuar amb ells mentre tens un primer contacte amb l’esport del trineu amb gossos. Toca’ls, acaricia’ls o raspalla l’impressionant pelatge que els permet aguantar temperatures extremadament fredes. 

També els podràs donar un premi al final de la visita i t’hi podràs fer tantes fotografies com vulguis! 

Activitat dissenyada per a famílies, grups i col·lectius. 

Durada aproximada: 50 min 

Tarifa per persona: 8 € (consultar tarifes per a grups) .

Els menors de 10 anys d’edat han d’entrar acompanyats per un adult.

Els menors de 2 anys tenen entrada gratuïta. 

Cani rando Caudellops.com
CANI-RANDO
Tarifa: 20€/h/persona

CANI-RANDO

Un gos de trineu, tu i la muntanya. 

Del francès cani-randonnée, aquesta activitat es pot considerar l’expressió més minimalista del mushing. Buscarem el gos que millor s’adapti a tu i us equiparem per a una excursió en la que el teu binomi de 4 potes anirà davant teu estirant de tu. Sembla fàcil? Doncs vine i sorprèn-te amb la capacitat d’arrossegament d’aquesta raça tan atàvica. 

Durada aproximada: de 1h a 4h. 

Tarifa per persona/hora: 

20 € majors de 10 anys.

10 € entre 6 i 10 anys.

Consultar tarifes per a grups.

Les persones menors d’edat han d’entrar acompanyats per un adult. Els menors de 10 anys no poden estar lligats al gos de forma individual i ho han de fer conjuntament amb una altra persona. 

El preu inclou assegurança d’accidents i de RC. 

exposiciones
EXPOSICIONS

EXPOSICIONS

Volem difondre, educar i conscienciar. 

El nostre esport és molt singular i els nostres gossos són adorables. Per aquest motiu moltes famílies i menors s’apropen per a conèixer-nos. Sabem que és difícil resistir-se a aquests peluts, nosaltres no podem, i per aquest motiu és important cuidar-los com es mereixen. 

Si gestiones un centre educatiu, un espai comercial o ets responsable d’esdeveniments i vols que us visitem, posa’t en contacte amb nosaltres.

Cursos caudellops.com
CURSOS

CURSOS

Vols formar-te?

Sempre t’han cridat l’atenció els trineus de gossos i vols anar a més? Ets propietari d’un gos nòrdic i vols ajudar-lo a connectar amb els seus orígens? Creus que el mushing és un esport inassolible per a tu i que només ho pot practicar gent que viu al Pol Nord o en entorns molt freds? 

Doncs practicar el mushing i evolucionar dins d’aquest esport tan singular és possible, i més a prop del que creus. 

Realitzem cursos intensius a mida tant per a gent que ja és propietària d’un o diversos gossos com per a aquells que no tenen mascota. 

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem.

Atavik Tundra Caudellops.com
ANTARTICUS 1911 / ATAVIK TUNDRA

ANTARTICUS 1911 / ATAVIK TUNDRA

Activitats dinàmiques per a centres educatius, empreses i grups. 

Si ets docent i vols organitzar una sortida escolar d’un dia amb els teus alumnes, hem dissenyat dues activitats lúdico-didàctiques que tenen com a base el gos de trineu i el seu context. Gaudiran i aprendran per igual en un entorn natural. 

Si busques una activitat divertida com a incentiu per a la teva organització i reforçar la cohesió grupal, hem adaptat ambdós programes per a que els adults gaudeixin com a nens. Estem convençuts que el teu equip no oblidarà aquest dia. 

Aquests programes requereixen un mínim de persones i la durada no pot ser inferior a 2h. El preu depèn del programa, del nombre d’assistents i de la durada. 

Posa’t en contacte amb nosaltres i consulta les nostres tarifes.

Apadrina Caudellops.com
APADRINA

APADRINA UN GOS

M’encanta el Husky siberià, m’agradaria tenir-ne un, però sóc una persona responsable i sé que no podré cobrir les seves necessitats… 

Si busques una opció per estar prop d’aquests animals, que no et comprometi més enllà de les teves possibilitats, però que et permeti gaudir de la seva companyia, apadrinar un dels nostres peluts pot ser la teva alternativa. 

Apadrinar un gos de CAU DE LLOPS et permetrà iniciar-te en el múixing d’una forma diferent, potenciant el vincle amb l’animal en primer lloc. Podràs sortir amb ell/a a fer cani-rando o iniciar-te en l’esport amb un patinet de muntanya que tu conduiràs i que ell/a estirarà.

Els horaris per a aquestes activitats són a convenir amb el monitor.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem.

Photo: Ricard Badia
CIRCUIT d'ORIENTACIÓ

CIRCUIT d’ORIENTACIÓ

Les curses d’orientació són una activitat ludicoesportiva ideal per gaudir de l’aire lliure i descobrir un entorn natural d’una manera divertida i controlada.

El circuit d’orientació que MICROSPRINTS ha instal.lat al voltant del Refugi de l’Arp és un circuit dissenyat per a persones de totes les edats i que pot ser competitiu o només de lleure.

Per participar només heu de descarregar l’APP oficial de Microsprints en el vostre telèfon mòbil, escanejar el codi QR del mapa que podreu llogar en el Refugi i completar el circuit el més ràpid possible!
Activitat dissenyada per a famílies, grups i col·lectius.

Durada aproximada: 50 min

Tarifa per persona: 3€ (consultar tarifes per a grups)

Els menors de 8 anys no paguen.