Apadrina Caudellops.com
ACTIVITATS
durant tot l'any

LES NOSTRES ACTIVITATS DURANT TOT L’ANY

Descubre los perros caullops.com
DESCOBERTA DELS GOSSOS
Tarifa: 8€/persona
DESCOBERTA DELS GOSSOS
Entra i juga amb ells!

Podràs entrar a les instal·lacions i interactuar amb ells mentre tens un primer contacte amb l’esport del trineu amb gossos. Toca’ls, acaricia’ls o raspalla l’impressionant pelatge que els permet aguantar temperatures extremadament fredes. 

També els podràs donar un premi al final de la visita i t’hi podràs fer tantes fotografies com vulguis! 

Activitat dissenyada per a famílies, grups i col·lectius. 

Durada aproximada: 50 min 

Tarifa per persona: 8€ (consultar tarifes per a grups) .

Els menors d’edat han d’entrar acompanyats per un adult. Els menors de 8 anys tenen entrada gratuïta. 

Cani rando Caudellops.com
CANI-RANDO
Tarifa: 20€/h/persona
CANI RANDO
Un gos de trineu, tu i la muntanya. 

Del francès cani-randonnée, aquesta activitat es pot considerar l’expressió més minimalista del mushing. Buscarem el gos que millor s’adapti a tu i us equiparem per a una excursió en la que el teu binomi de 4 potes anirà davant teu estirant de tu. Sembla fàcil? Doncs vine i sorprèn-te amb la capacitat d’arrossegament d’aquesta raça tan atàvica. 

Durada aproximada: de 1h a 4h. 

Tarifa per persona: 20€/h (consultar tarifes per a grups) 

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per un adult. Els menors de 8 anys tenen entrada gratuïta. 

El preu inclou assegurança d’accidents i de RC. 

exposiciones
EXPOSICIONS
EXPOSICIONS

Volem difondre, educar i conscienciar. 

El nostre esport és molt singular i els nostres gossos són adorables. Per aquest motiu moltes famílies i menors s’apropen per a conèixer-nos. Sabem que és difícil resistir-se a aquests peluts, nosaltres no podem, i per aquest motiu és important cuidar-los com es mereixen. 

Si gestiones un centre educatiu, un espai comercial o ets responsable d’esdeveniments i vols que us visitem, posa’t en contacte amb nosaltres.

Cursos caudellops.com
CURSOS
CURSOS

Vols formar-te?

Sempre t’han cridat l’atenció els trineus de gossos i vols anar a més? Ets propietari d’un gos nòrdic i vols ajudar-lo a connectar amb els seus orígens? Creus que el mushing és un esport inassolible per a tu i que només ho pot practicar gent que viu al Pol Nord o en entorns molt freds? 

Doncs practicar el mushing i evolucionar dins d’aquest esport tan singular és possible, i més a prop del que creus. 

Realitzem cursos intensius a mida tant per a gent que ja és propietària d’un o diversos gossos com per a aquells que no tenen mascota. 

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem.

Atavik Tundra Caudellops.com
ANTARTICUS 1911 / ATAVIK TUNDRA
ANTARTICUS 1911 / ATAVIK TUNDRA

Activitats dinàmiques per a centres educatius, empreses i grups. 

Si ets docent i vols organitzar una sortida escolar d’un dia amb els teus alumnes, hem dissenyat dues activitats lúdico-didàctiques que tenen com a base el gos de trineu i el seu context. Gaudiran i aprendran per igual en un entorn natural. 

Si busques una activitat divertida com a incentiu per a la teva organització i reforçar la cohesió grupal, hem adaptat ambdós programes per a que els adults gaudeixin com a nens. Estem convençuts que el teu equip no oblidarà aquest dia. 

Aquests programes requereixen un mínim de persones i la durada no pot ser inferior a 2h. El preu depèn del programa, del nombre d’assistents i de la durada. 

Posa’t en contacte amb nosaltres i consulta les nostres tarifes.

Apadrina Caudellops.com
APADRINA
APADRINA UN GOS

M’encanta el Husky siberià, m’agradaria tenir-ne un, però sóc una persona responsable i sé que no podré cobrir les seves necessitats… 

Si busques una opció per estar prop d’aquests animals, que no et comprometi més enllà de les teves possibilitats, però que et permeti gaudir de la seva companyia, apadrinar un dels nostres peluts pot ser la teva alternativa. 

Apadrinar un gos de CAU DE LLOPS et permetrà iniciar-te en el múixing d’una forma diferent, potenciant el vincle amb l’animal en primer lloc. Podràs sortir amb ell/a a fer cani-rando o iniciar-te en l’esport amb un patinet de muntanya que tu conduiràs i que ell/a estirarà.

Els horaris per a aquestes activitats són a convenir amb el monitor.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem.