icono check

COVID-19: a Cau de Llops prenem totes les mesures recomanades per les autoritats sanitàries per tal de minimitzar el risc de contagi del virus. En aquest sentit és obligatori que els participants usin mascareta i guants per a fer ús del trineu, kart o patinet de muntanya.

Així mateix, l’ús de mascareta i de gel hidroalochòlic és obligatori per entrar a les nostres instal.lacions.

icono check

En cas de no poder realitzar les activitats amb trineu d’esquís per manca de neu, aquestes es realitzaran amb un trineu de rodes. Si ho desitgen poden canviar la data de la reserva d’acord amb les condicions generals detallades en la política de reserves. 

icono check

Tota reserva que s’anul·li amb una antelació inferior a 48 hores comportarà que l’import pagat menys un 20% quedi dipositat per a realitzar l’activitat en una altra data. Aquesta opció té validesa dins de la mateixa temporada. 

icono check

La no presentació en el moment de l’activitat comportarà la pèrdua de l’import pagat. 

icono check

En cas d’arribar després de l’hora assignada no es garanteix que es pugui realitzar l’activitat durant aquell mateix dia. Si s’ha de planificar una nova data l’import pagat menys un 20% quedarà dipositat. 

icono check

Si per motius de seguretat o climatologia CAU DE LLOPS es veiés obligat a anul·lar l’activitat en qualsevol moment, es planificarà una nova data d’acord amb la disponibilitat d’ambdues parts. En casos justificats com, per exemple, que el participant tingui domicili fora de Catalunya, l’import íntegre de la reserva serà reemborsat. 

Les despeses ocasionades pel transport o allotjament per a poder realitzar l’activitat no seran reemborsats. Des de CAU DE LLOPS intentem avisar de les anul·lacions als clients amb la major antelació possible en base a l’estat de la neu, dels accessos i de les previsions climatològiques. 

icono check

Els recordem que els circuits en trineu amb gossos són una activitat duta a terme per animals i per aquest motiu poden existir demores entre l’hora assignada per a l’activitat i l’hora en la qual aquesta s’acaba realitzant. El benestar dels animals és prioritari i per aquest motiu els preguem tinguin paciència en cas de demora. Des de CAU DE LLOPS intentarem fer tot el possible per amenitzar l’espera i els animem a gaudir de l’entorn i els propis animals.