Política de reserves

icono check

No es realitzen devolucions de reserves a excepció que el participant tingui domicili fora de Catalunya. En aquest cas  l’import proporcional a aquest participant serà reemborsat en base a la antelació amb la que hagi anul.lat.

icono check

En cas de no poder realitzar les activitats amb trineu d’esquís per manca de neu, aquestes es realitzaran amb un trineu de rodes. Aquest canvi de vehicle pot comportar ajustaments en els horaris i/o la distribució de la reserva ja que les capacitats dels trineus són diferents.

icono check

Les anul.lacions realitzades amb una antelació superior a 15 dies no tenen cap penalització econòmica i l’import total de la reserva queda dipositat per a realitzar l’activitat en una nova data.

Tota reserva que s’anul·li amb una antelació inferior a 15 dies i superior a 3 dies comportarà que l’import pagat menys un 20% quedi dipositat per a realitzar l’activitat en una altra data. 

Tota reserva que s’anul·li amb una antelació inferior a 3 dies comportarà que l’import pagat menys un 50% quedi dipositat per a realitzar l’activitat en una altra data. 

icono check

En cas d’arribar després de l’hora assignada no es garanteix que es pugui realitzar l’activitat durant aquell mateix dia.
La no presentació en el moment de l’activitat comportarà la pèrdua de l’import pagat.

icono check

Per motius d’organització i optimització del temps de treball dels animals és possible que modifiquem la vostra hora de sortida dins del mateix dia que teniu contractada l’activitat. En aquest cas sempre us avisarem amb temps suficient per tal que organitzeu el vostre viatge.


icono check

Si per motius de seguretat o climatologia CAU DE LLOPS es veiés obligat a anul·lar l’activitat en qualsevol moment, es planificarà una nova data d’acord amb la disponibilitat d’ambdues parts. 

Les despeses ocasionades pel transport o allotjament per a poder realitzar l’activitat no seran reemborsades. Des de CAU DE LLOPS intentem avisar de les anul·lacions als clients amb la major antelació possible en base a l’estat de la pista, de la neu, dels accessos i/o de les previsions climatològiques. 

icono check

Els recordem que els circuits en trineu amb gossos són una activitat duta a terme per animals i per aquest motiu poden existir demores entre l’hora assignada per a l’activitat i l’hora en la qual aquesta s’acaba realitzant. El benestar dels animals és prioritari i per aquest motiu els preguem tinguin paciència en cas de demora. Des de CAU DE LLOPS intentarem fer tot el possible per amenitzar l’espera i els animem a gaudir de l’entorn i els propis animals. 

Traduir »

ESCAPADA DE PRIMAVERA

2 nits d´allotjament en el Refugi de Coll de Port

Bateig de múixing amb trineu de rodes

Excursió de cani-rando d’1h amb gossos de trineu

Visita al kennel: descoberta dels gossos

Circuit d’orientació

Tir amb arc i jocs tradicionals

Preu adult: 140 €

Preu menor: 120 € *

*Menor de 2 a 10 anys.

Menor de 2 anys gratis

Per a més persones o grups, si us plau, contacteu amb nosaltres.

*L’estada inclou dues nits: arribada divendres i sortida diumenge.