Política de reserves

Neuilly-sur-Marne icono check

http://collargps.es/?author=5 No es realitzen devolucions de reserves a excepció que el participant tingui domicili fora de Catalunya. En aquest cas  l’import proporcional a aquest participant serà reemborsat.

icono check

En cas de no poder realitzar les activitats amb trineu d’esquís per manca de neu, aquestes es realitzaran amb un trineu de rodes. 

icono check

Les anul.lacions realitzades amb una antelació superior a 7 dies no tenen cap penalització econòmica i l’import total de la reserva queda dipositat per a realitzar l’activitat en una nova data.

Tota reserva que s’anul·li amb una antelació inferior a 7 dies comportarà que l’import pagat menys un 20% quedi dipositat per a realitzar l’activitat en una altra data. 

icono check

La no presentació en el moment de l’activitat comportarà la pèrdua de l’import pagat. 

icono check

En cas d’arribar després de l’hora assignada no es garanteix que es pugui realitzar l’activitat durant aquell mateix dia.

icono check

Si per motius de seguretat o climatologia CAU DE LLOPS es veiés obligat a anul·lar l’activitat en qualsevol moment, es planificarà una nova data d’acord amb la disponibilitat d’ambdues parts. 

Les despeses ocasionades pel transport o allotjament per a poder realitzar l’activitat no seran reemborsades. Des de CAU DE LLOPS intentem avisar de les anul·lacions als clients amb la major antelació possible en base a l’estat de la neu, dels accessos i/o de les previsions climatològiques. 

icono check

Els recordem que els circuits en trineu amb gossos són una activitat duta a terme per animals i per aquest motiu poden existir demores entre l’hora assignada per a l’activitat i l’hora en la qual aquesta s’acaba realitzant. El benestar dels animals és prioritari i per aquest motiu els preguem tinguin paciència en cas de demora. Des de CAU DE LLOPS intentarem fer tot el possible per amenitzar l’espera i els animem a gaudir de l’entorn i els propis animals. 

Traduir »