En funció de l’època de l’any que ens visiteu haureu de tenir en compte algunes consideracions. 

 

EQUIPAMENT: per norma general i pel que fa a l’equipament per vosaltres, us recomanem: roba d’abric, ulleres de sol, casc d’esquí o muntanya (si no en teniu us en facilitarem un de forma gratuïta), crema solar, guants i calçat de neu o muntanya.  
Òbviament aquest equipament pren més importància durant les èpoques de fred, però penseu que realitzem activitats a gairebé 2.000m d’alçada i, per tant, en qualsevol època de l’any és bo portar roba suficient, un calçat adeqüat i crema solar per la cara. 
Així mateix, si feu circuits o conducció haureu de portar casc en tot moment. Per tant, si en teniu i preferiu usar el vostre penseu a agafar-lo.
Teniu la possibilitat de guardar les motxilles i abrics que no necessiteu per fer l’activitat dins de les nostres instal.lacions.

RUTA I TRANSPORT: és molt addient que abans de sortir de casa consulteu la ruta i l’estat de les carreteres. Sortir amb antelació suficient us ajudarà a arribar tranquils i gaudir de l’entorn i l’experiència.
Per norma general, si veniu de l’àrea metropolitana de Barcelona la millor ruta possible és passant per Solsona (NO per Berga) tot i que alguns navegadors us indiquin el contrari. La diferència en temps i comoditat és enorme.
Durant la temporada de neu molts ens pregunteu si cal portar cadenes pel cotxe. El nostre consell és que si les carreteres estan nevades deixeu que passi la màquina llevaneus i pugeu quan ja estiguin netes. Només cal que ens truqueu per avisar-nos i modificarem l’hora de l’activitat en la mesura de les nostres possibilitats.

ACCÉS A CAU DE LLOPS: el camí d’accés a Cau de Llops és una pista de terra no asfaltada que s’inicia a l’aparcament de l’estació d’esquí.  La distància des de l’aparcament de l’estació fins a Cau de LLops és de 500m. Trobareu diverses fletxes de fusta amb anotacions diverses (GOSSOS, TRINEUS, HUSKIES,..) que indiquen el camí.
Fora de la temporada de neu
aquesta pista és accessible amb qualsevol vehicle i podreu estacionar en un lateral una vegada arribeu a l’alçada de les nostres instal.lacions. Veureu un senyal d’aparcament (“P” de parking).
Durant la temporada de neu aquesta pista es troba tancada al trànsit de vehicles i haureu d’estacionar a l’aparcament asfaltat de l’estació d’esquí.
Per tant, un cop dins de l’estació haureu de caminar 500m des de l’entrada i fins arribar a Cau de Llops. La pista és ample i plana, però a l’hivern hi podeu trobar gel o neu, així que sigueu curosos per evitar caigudes. Gaudiu de les vistes perquè us trobeu en un mirador esplèndid del Pirineu català i andorrà.

FOTOGRAFIES: durant el transcurs de l’activitat podreu
fotografiar tot el que us vingui de gust i demanar-li al monitor que us faci fotos amb la vostra càmera/telèfon mòbil. A més, els nostres peluts són molt agraïts amb les carícies, així que els hi podreu fer tantes com volgueu! 
Ara bé,
en el moment de la sortida mentre pugeu en el trineu us hem de demanar que guardeu els telèfons i eviteu fer fotografies. És un moment delicat ja que els gossos estiren amb moltes ganes per sortir corrent i ens cal que us concentreu en les indicacions dels monitors.

PUNTUALITAT I SORTIDA DELS TRINEUS: l’hora d’arribada a les instal.lacions de Cau de Llops ha de ser de 15 minuts abans de l’hora de la reserva. Quan hi arribeu, contacteu amb algú de l’equip per a que us facin la recepció.
Durant la temporada de neu es pot donar el cas, en funció del gruix i la qualitat de la pròpia neu, que hagueu de caminar un tram de fins a 500m per poder pujar en els trineus. Ho fem per la vostra seguretat ja que cal uns mínims per poder fixar les ancles que frenen els trineus.

ALLOTJAMENT: en cas que necessiteu reservar allotjament o restaurant podeu contactar amb el refugi de Coll de Port (www.refugicolldeport.cat) situat a 4km de les nostres instal·lacions. 

 

Traduir »

ESCAPADA DE PRIMAVERA

2 nits d´allotjament en el Refugi de Coll de Port

Bateig de múixing amb trineu de rodes

Excursió de cani-rando d’1h amb gossos de trineu

Visita al kennel: descoberta dels gossos

Circuit d’orientació

Tir amb arc i jocs tradicionals

Preu adult: 140 €

Preu menor: 120 € *

*Menor de 2 a 10 anys.

Menor de 2 anys gratis

Per a més persones o grups, si us plau, contacteu amb nosaltres.

*L’estada inclou dues nits: arribada divendres i sortida diumenge.