En funció de l’època de l’any que ens visiteu haureu de tenir en compte algunes consideracions. 

Per norma general i pel que fa a l’equipament per vosaltres, us recomanem: roba d’abric, ulleres de sol, casc d’esquí o muntanya (si no en teniu us en facilitarem un de forma gratuïta), crema solar, guants i calçat de neu o muntanya.  
Òbviament aquest equipament pren més importància durant les èpoques de fred, però penseu que realitzem activitats a gairebé 2.000m d’alçada i, per tant, en qualsevol època de l’any és bo portar roba suficient, un calçat adeqüat i crema solar per la cara. 
Així mateix, si feu circuits o conducció haureu de portar casc en tot moment. Per tant, si en teniu i preferiu usar el vostre penseu a agafar-lo.
Teniu la possibilitat de guardar les motxilles i abrics que no necessiteu per fer l’activitat dins de les nostres instal.lacions.

És molt addient que abans de sortir de casa consulteu la ruta i l’estat de les carreteres. Sortir amb antelació suficient, us ajudarà a arribar tranquils i gaudir de l’entorn i l’experiència. 

L’hora d’arribada a les instal.lacions de Cau de Llops ha de ser de 15 minuts abans de l’hora de la reserva.

El camí d’accés al refugi es troba tancat al trànsit de vehicles durant tota la temporada de neu. Per tant, heu de tenir en compte que haureu de caminar 400m des de l’entrada de l’estació i fins arribar al refugi. El camí està senyalitzat i il.luminat, però a l’hivern hi podeu trobar gel o neu, així que sigueu curosos per evitar caigudes. 

Fora de la temporada de neu podreu accedir amb el vostre vehicle fins el refugi, que disposa d’aparcament propi.

El kennel, espai on viuen els gossos, es troba 160m més enllà del refugi. Aquest és el punt de trobada, quan hi arribeu, contacteu amb algú de l’equip per a que us facin la recepció. 

Durant el transcurs de l’activitat podreu fotografiar tot el que us vingui de gust i demanar-li al monitor que us faci fotos amb la vostra càmera.  A més, els nostres peluts són molt agraïts amb les carícies, així que els hi podreu fer tantes com volgueu! 

 

Traduir »
Subir