En funció de l’època de l’any que ens visiteu haureu de tenir en compte algunes consideracions. 

Per norma general i pel que fa a l’equipament per vosaltres, us recomanem: roba d’abric, ulleres de sol, casc d’esquí o muntanya (si no en teniu us en facilitarem un de forma gratuïta), crema solar, guants i calçat de neu o muntanya.  
Òbviament aquest equipament pren més importància durant les èpoques de fred, però penseu que realitzem activitats a gairebé 2.000m d’alçada i, per tant, en qualsevol època de l’any és bo portar roba suficient, un calçat adeqüat i crema solar per la cara. 
Així mateix, si feu circuits o conducció haureu de portar casc en tot moment. Per tant, si en teniu i preferiu usar el vostre penseu a agafar-lo.
Teniu la possibilitat de guardar les motxilles i abrics que no necessiteu per fer l’activitat dins de les nostres instal.lacions.

És molt addient que abans de sortir de casa consulteu la ruta i l’estat de les carreteres. Sortir amb antelació suficient us ajudarà a arribar tranquils i gaudir de l’entorn i l’experiència. 

L’hora d’arribada a les instal.lacions de Cau de Llops ha de ser de 15 minuts abans de l’hora de la reserva. Quan hi arribeu, contacteu amb algú de l’equip per a que us facin la recepció. 

El camí d’accés a Cau de Llops és una pista de terra no asfaltada que s’inicia a l’aparcament de l’estació d’esquí. És una pista ample i accessible amb qualsevol vehicle. La distància des de l’aparcament de l’estació fins a Cau de LLops és de 400m. Trobareu diverses fletxes de fusta amb anotacionss diverses (gossos, trineus, kennel, huskies,…) que indiquen el camí. Podeu estacionar el vehicle en un lateral d’aquest camí una vegada arribeu a l’alçada de les nostres instal.lacions.

Durant la temporada de neu aquesta pista es troba tancada al trànsit de vehicles i haureu d’estacionar a l’aparcament asfaltat. Per tant, un cop dins de l’estació haureu de caminar 400m des de l’entrada i fins arribar a Cau de Llops. El camí està senyalitzat i il·luminat però a l’hivern hi podeu trobar gel o neu, així que sigueu curosos per evitar caigudes. 

Durant el transcurs de l’activitat podreu fotografiar tot el que us vingui de gust i demanar-li al monitor que us faci fotos amb la vostra càmera/telèfon mòbil.
A més, els nostres peluts s
ón molt agraïts amb les carícies, així que els hi podreu fer tantes com volgueu! 

En cas que necessiteu reservar allotjament o restaurant podeu contactar amb el refugi de Coll de Port (www.refugicolldeport.cat) situat a 4km de les nostres instal·lacions. Us faran un descompte per ser clients de Cau de Llops. 

 

Traduir »