Sign in

close
Create an Account

Shopping cart

close

Preparar l’activitat

Us recomanem que abans de sortir de casa consulteu la ruta i l’estat de les carreteres. Sortir amb antelació suficient, us ajudarà a arribar tranquils i gaudir de l’entorn i l’experiència. 

L’hora d’arribada al centre d’activitats ha de ser de 15 minuts abans de l’hora de la reserva. Heu de tenir en compte que no totes les activitats es realitzen en el mateix lloc, per tant és important que ho valideu amb el correu electrònic de confirmació. Podreu estacionar de forma gratuïta a l’aparcament més proper a l’ubicació. Quan arribeu al lloc indicat, contacteu amb algú de l’equip per a que us facin la recepció i confirmin la vostra reserva. 

Us recomanem que guardeu les motxilles i abrics que no necessiteu dins del vostre vehicle. Si heu dut cascos agafeu-los, sinó us en deixarem un sense cost addicional. Si porteu càmera de fotografies és recomanable que la dueu penjada del coll. 

Durant les activitats d’hivern recordeu que esteu en una estació d’esquí, pot haver-hi gel o neu a la carretera, així que sigueu curosos per evitar caigudes i lesions. 

Quan sigui el vostre torn us demanarem que estigueu en la zona del “stake-out”, que és el nom utilitzat per a identificar l’espai on els gossos esperen per a sortir amb el trineu. El conductor del trineu us rebrà i presentarà els gossos que us acompanyaran durant l’activitat. 

Independentment del recorregut del circuit, el musher farà una parada per a que pugueu fotografiar tot el que us vingui de gust o demanar-li que us faci fotos amb la vostra càmera. 

Al final del circuit, quan retorneu al “stake-out”, podeu estar tanta estona com desitgeu amb els gossos que es trobin descansant. Són molt agraïts amb les carícies i no els molesta la vostra presència. Ho podreu comprovar vosaltres mateixos! 

Pel que fa a l’equipament, us recomanem: roba d’abric, ulleres de sol, casc d’esquí o muntanya (si no en teniu us en facilitarem un de forma gratuïta), crema solar, guants i calçat de neu o muntanya. 

Traduir »
Scroll To Top
Aquesta web utilitza COOKIES pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència,servei i poder registrar el procés de compra. En navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les COOKIES.